Rouwbloemen

Hoe verdrietig de situatie ook is, hier ligt ook een stukje van onze passie. Vaak is er weinig tijd om bloemen te regelen, maar Roos en haar team nemen wél de tijd om de bloemen te bespreken. We maken het persoonlijk, zodat de bloemen een gevoel of iemands karakter kunnen vertalen, dat past bij ieders wensen. We zorgen voor een mooi eerbetoon aan de overledene, een gedenkwaardig afscheid.

Op deze pagina en in onze webshop staat er een kleine selectie van onze rouwbloemen, zowel rouwstukken als rouwboeketten. Dit geeft een indicatie van ons bloemwerk, maar elk arrangement wat wij maken is uniek. We werken het liefst met bloemen van het seizoen en stemmen ze af op persoonlijke wensen.

Over een rouwboeket of rouwstuk is soms nog wat verwarring, we vertellen je graag het verschil: een rouwstuk is gestoken op een ondergrond met steekschuim. Hierdoor kunnen de bloemen water opnemen, waardoor ze op hun best blijven. Ook kunnen wij hierin vrijer en groter bloemwerk maken.

Een rouwboeket is een boeket in de hand geschikt, wat vaak voor de uitvaart zelf wordt meegenomen. Na de dienst kan dit nog bij de kist of op het graf of gedenkplaats worden neergelegd.

Rouwlinten drukken wij zelf in onze binderij. We zorgen dan ook altijd voor een passende kleur bij het bloemwerk wat we gemaakt hebben. Uiteraard zorgen we voor een tijdige bezorging op elke gewenste locatie in onze regio

De nabestaanden een blijk van medeleven bezorgen?

In zo’n verdrietige tijd wil je de nabestaanden vaak een hart onder de riem steken, laten weten dat je er voor ze bent. Wij kunnen hiervoor een passend boeket voor schikken, wat eventueel aansluit op de bloemen voor de uitvaart.