Bruidsbloemen

Wij geloven in de kracht van bloemen! Bloemen maken jullie dag éxtra feestelijk en zijn de finishing touch van ieder moment. De passie van ons team ligt bij het maken van persoonlijk bloemwerk – en dat zie je, dat voel je. Zorgvuldig selecteren we de allermooiste bloemen voor jullie feest en maken we de meest geweldige kunstwerken in onze herkenbare, eigenzinnige en natuurlijke stijl! Van backdrop tot bruidsboeket – elk zo uniek, net als ieder feest.

Wat ons betreft mag de liefde goed gevierd worden! Voor de één uitbundig, high class, excentriek – voor de ander ingetogen, liefdevol, charmant. Hoe groots jullie trouwdag ook mag zijn; het gaat erom met welk gevoel jullie dit willen vieren. En dat gevoel, dát vertalen wij terug in de bloemen.

bruidsboeket als sieraad

Een bruidsboeket als uniek sieraad, vól met lievelingsbloemen. Ze kunnen heerlijk zoet geuren, mooi sereen aansluiten op de bruidsjurk of juist kleurrijk er vanaf spatten. Het laat zien wie jullie zijn! We maken een bruidsboeket met veel liefde, wetend dat dit een belangrijk item is op jullie trouwdag. Hoe het voor ons het fijnste werkt?

Kom langs in de winkel! We hebben altijd een rijke keuze aan bloemen staan, dan kunnen we alvast de gewenste sfeer proeven die jullie voor ogen hebben.

Een gemiddeld bruidsboeket kost bij ons tussen de 125,- en 200,-. We stellen met veel zorg het boeket samen, bestellen de bloemen op tijd bij de beste kwekers en zorgen dat ze op jullie trouwdag op hun mooist geopend zijn. Wanneer je bij ons langs komt en je wensen met ons deelt, kunnen we je een inschatting van prijs geven. Welkom!

complete bloembeleving

De aankleding van het feest, de ceremonie, de trouwlocatie, het vervoer… Wist je dat je álles in de bloemen kunt zetten? Ja, echt! Stel je maar eens voor: een entree zonder bloemen en een entree mét bloemen. De kracht van bloemen op jullie trouwdag is onmisbaar. Ze zijn niet slechts de ‘finishing touch’, ze zijn de basis voor een goed feest! Stap bij ons binnen, vertel ons over jullie dag. Hoe gaan jullie het vieren? We denken mee en geven direct onze visie om alles uit jullie budget te halen!

jullie ontzorgen, onze expertise

Ik heb me we eens voorgesteld hoe Gorden Ramsay zou reageren als je naast hem in de keuken zou gaan staan en hem zeggen hoe hij jouw gerecht het beste kunt bereiden. Daarom heeft een restaurant een menu kaart en laten ze jou kiezen, uit wat de kok het allerlekkerst kan koken. En als je de chef dan helemaal vertrouwt, dan laat je je verrassen!

Zo zien wij het ook vaak bij onze klanten: vertrouw je onze expertise volledig en ben je fan van onze stijl? Geef ons de vrije hand! Hier worden altijd de meest magische belevingen gecreëerd!

We gaan leggen de focus volledig op het creëren van een complete beleving met bloemen voor jullie trouwdag. Eén geheel: niet overal losse, kleine stukjes, (flesje hier, bloemetje daar) maar een arrangement dat alles omvattend is.  Vertel ons jullie budget voor de bloemen en hoe intiem of groots jullie het willen vieren. We maken hier op een plan om er álles uit te halen wat erin zit.

Wat vragen we van jullie?
  • Vertrouwen: we leren jullie kennen en voelen goed aan wat bij jullie past. Met jullie vertrouwen ontstaat er bij ons iets magisch: een proces waarin we speciaal voor jullie gaan creëren!
  • Eerlijkheid: bepaal van tevoren jullie maximale budget voor de bloemen en wees daar eerlijk over, dan halen wij álles eruit wat erin zit om er een onvergetelijke beleving van te maken.

Kom bij ons langs!

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 09:30 – 17:30
  • Donderdag: 09:30 – 17:30
  • Vrijdag: 09:30 – 17:30
  • Zaterdag: 09:30 – 17:00
  • Zondag: Gesloten

Nu al een brandende vraag? we staan je graag te woord!

0152 12 36 89